Вијести

Част Отаџбине Орићу: Нисмо се још ни почели ћерати, а Богу хвала – има нас и имамо зашто

ЗАПАДНЕ ЗЕМЉЕ ЖЕЛЕ ДА НАС ОДМАКНУ ОД СРПСКОГ ГРУНТА – ОД ПРАВОСЛАВЉА КОЈЕ ЈЕ ЗА ЊИХ МАЛИГНО
  • Бакир ИЗЕТБЕГОВИЋ уз благослов својих НАТО ментора покушаће да војнички „уразуми“ и „демократски“ договори улазак Републике СРПСКЕ у омражену НАТО алијансу. Нужан предуслов је да Срби пристану и прихвате унитарну БиХ

ЗАПАДНЕ силе желе да нас одмакну од грунта, православља, јер по њима ми немамо право на земљу, а православље је по њима само од себе малигно.

Од кога је, много је.

Ваљда их плаше најновије анкете о актуелним изборима и сигурна побједа Милорада Додика и СНСД.

Одали су признање Федерацији БХ на књижењу војних касарни и објеката у катастар државне заједнице БХ. По изворном Дејтону, који су они писали, искључиво је назначено – све некретнине на територији једног од ентитета су књижно власништво тог ентитета.

Њих не интересује воља српског народа, па чак ни резолуције и закони које су потписали, а сви су рађени по њиховим предлозима, битни су само и искључиво њихови тренутни интереси. А интерес је, да све државе Европе буду у саставу НАТО организације пре коначног удара на Руску Федерацију и Евроазијски савез.

Насер Орић каже да ће се следећи рат десити много брже него што можемо да замислимо или да очекујемо. У прилог овоме иде и парадирање Бакира са производима намјенске индустрије државне заједнице БХ, искључиво намијењених извозу, који се лагерују на подручју Федерације БХ, „злу нетребало”.

Игнорише се повратак више од три стотине сиријских кољача и главосјеча, формирање паравојних формација и њихов дрил на војним и паравојним полигонима, уз редовне вјежбе и бојева гађања,а у садејству са дијелом војске државне заједнице БХ која је одана Бакиру и ратној СДА структури.

Све ово потврђује наше раније тврдње да ће Бакир уз благослов својих НАТО ментора покушати војнички „уразумити“ и „демократски“ договорити улазак Републике СРПСКЕ у омражену НАТО алијансу.

Нужан предуслов је да Срби пристану и прихвате унитарну БиХ.

Наш одговор је познат и није се мијењао никада: српски грунт је увијек био на првом мјесту, јер без грунта нема потребе за животом.

Што се тиче зликовца, десетара Насера Орића, нама је познато да он није разумио академика Бећковића. То је за њега високо интелектуално штиво. Такође знамо коју врсту вокабулара разумије и поручујемо му: „Нисмо се још ни почели ћерати, а Богу хвала, има нас и имамо зашто, пошто овај пут неће бити оних који ће га штити или хеликоптером евакуисати када је густо.”

Нису нас уплашили Орићеви и Дудаковићеви командантски капацитети, са којима смо се добро упознали.

Ненадмашни су у некажњеном масакрирању жена, дјеце, беспомоћних стараца и бесомучном паљењу њихових вјековних огњишта.

Ти злочини никада неће застарјети, нити се избрисати из колективног сјећања српског народа, без обзира што то квази Суд БиХ покушава. Када Вас Ваши ментори потроше, у овој игри која се одвија уз учешће само када њима треба, бићете испоручени на милост и немилост својим жртвама и озбиљном Суду, да Вам суде и пресуде.

Српски грунт је увијек био на првом мјесту, јер без грунта нема услова за живот.

(„Част Отаџбине“ – Одбор оснивача)

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар