Вијести РС и матица

Чеда Јовановић физички напао и адвоката „Физио центра“ Дејана Дубајића

НАПАДНУТИ: НОЋАС ЈЕ ПОКУШАН И НАСИЛНИ УПАД У „ФИЗИО ЦЕНТАР“

БИВШИ народни посланик Чедомир Јовановић напао је Дејана Дубајића, правног заступника Амбуланте за рехабилитацију „Физио центар“ на Новом Београду, испред које је прије два дана власника те клинике Д.И. ударио тениским рекетом.

Јовановић је насрнуо на адвоката Дубајића и поломио му наочаре испред „Физио центра“. На лицу мјеста налази се полиција, а истрага је у току, преносе медији.

Дубајић је рекао за „Новости“ да је ноћас покушан насилан улаз у „Физио центар“ на иста врата испред којих је у суботу, око 16.50 часова бивши народни посланик Чедомир Јовановић нанио тјелесне повреде рекетом за тенис власнику амбуланте за Физикалну рехабилитацију.

Након напада на власника амбуланте, по налогу Трећег основног тужилаштва у Београду, полиција је почела провјеру догађајa у којем је лидер ЛДП-а Чедомир Јовановић тениским рекетом напао Д.И.

„Врше се провере догађаја, у току је прикупљање обавештења од свих присутних лица, прибавља се медицинска документација за лице коме су нанете повреде и узимају видео-снимци“, рекла је портпарол тужилаштва Маја Делић прије два дана за Танјуг.

Поред тога, додала је Делићева, врше се и провјере да ли је Јовановић након што је изашао из болнице, гдје је био на лијечењу од ковида-19, прекршио карантин, односно да ли му је карантин наложен.

(Срна)

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар