Вијести

Чубриловић: Проведимо 2019. у духу православља, љубави и сарадње

ПРЕДСЈЕДНИК НАРОДНЕ СКУПШТИНЕ И ПРЕМИЈЕР ЧЕСТИТАЛИ ПРАВОСЛВНУ НОВУ ГОДИНУ

ПРЕДСЈЕДНИК Народне скупштине Републике Српске Недељко Чубриловић честитао је православну Нову годину свим грађанима Републике Српске, који овај празник прослављају по јулијанском календару.

„Желим Вам да овај празник и годину пред нама сви заједно проведемо у духу православља, хуманости, љубави и сарадње, окружени својим најмилијима. Нека Вам Нова година донесе успјех, здравље, љубав, напредак и благостање. Срећна и благословена 2019. година“, наводи се у честитки Чубриловића.

Вишковић: Нека нам 2019. обиљеже стабилност, заједништво и друштвени развој

ПРЕДСЈЕДНИК Владе Републике Српске Радован Вишковић честитао је православну Нову годину свим грађанима Републике Српске и БиХ који прослављају према јулијанском календару.

Вишковић је честитку упутио у име Владе Републике Српске и у своје лично са жељом да 2019. година донесе добро здравље, породичну срећу и успјех, саопштено је из Бироа Владе за односе с јавношћу.

„У нади и увјерењу да ће 2019. годину обиљежити стабилност, заједништво и друштвени развој, срдачно вас поздрављам“, наводи се у честитки предсједника Владе.

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар