Вијести Предсједник РС

Цвијановић: МУП је гаранција да ће Република Српска уживати стабилност коју заслужује

ДАН ФОРМИРАЊА ПОЛИЦИЈЕ ЈЕ ЈЕДАН ОД НАЈВАЖНИЈИХ ДАТУМА КОЈЕ РС ОБИЉЕЖАВА

ПРЕДСЈЕДНИК Републике Српске Жељка Цвијановић је у честитки поводом Дана полиције Српске истакла да Министарство унутрашњих послова (МУП) представља гаранцију грађанима Републике да ће живјети мирније и безбједније, а да ће Република Српска уживати стабилност коју заслужује.

Цвијановићева је упутила честитку министру унутрашњих послова Републике Српске Драгану Лукачу, директору Полиције Српске Дарку Ћулуму и свим припадницима републичког Министарства унутрашњих послова.

У честики, коју је упутила у своје и у име грађана Српске, Цвијановићева је навела да је дан када је формирана Полиција Републике Српске један од најважнијих датума који се обиљежава у Српској.

Цвијановићева је истакла да је улога полицијских службеника изузетно значајна у овом тешком времену за Републику Српску која се, као и цијели свијет, суочава се великим изазовима пандемије вируса корона.

„С циљем контроле и сузбијања ширења ове пошасти, спречавању нарушавања јавног реда и мира и спровођења установљених мјера и активности, припадници полиције ставили су све своје капацитете у функцију како би организовали функционисање живота у ванредним околностима и очували здравље и животе наших грађана“, навела је предсједник Републике Српске.

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар