Вијести Странке

Додик: Богданић је добар кандидат за начелника општине Теслић

НАЈАВИО ТРИ ВЕЛИКА ПРОЈЕКТА: ОБИЛАЗНИЦУ, ВЕЗУ СА АУТОПУТЕМ И ТОПЛИФИКАЦИЈУ

Драган Богданић

  • Лидер СНСД позвао коалиционе партнере са републичког нивоа да подрже Драгана Богданића и нагласио: „Ми ћемо поштовати сваку њихову одлуку осим да буду директно или индиректно у подршци кандидатима из опозиције. Свако онај ко са нивоа Републике Српске да подршку СДС или ПДП мора да рачуна да ће сви њихови кадрови те општине изгубити позиције. То смо већ почели рјешавати у Приједору. То није никаква освета, већ принципијелно понашање“

МИЛОРАД Додик, предсједник СНСД,  вјерује да је Драган Богданић добар избор за кандидата ове странке за начелника општине Теслић и позвао грађане да га подрже на предстојећим изборима.

Додик је истакао да СНСД у Теслићу има стабилан одбор и да је близу изборне побједе.

„Чекају нас важни пројекти које можемо радити само у контакту између локалне власти и републичке“, рекао је Додик новинарима у Теслићу, гдје је присуствовао сједници Општинског одбора СНСД-а.

Као будуће пројекте у овој локалној заједници, Додик је најавио изградњу обилазнице која ће, истакао је, бити завршена наредне године, као и комуникацијску повезаност на ауто-пут у виду брзе цесте, те топлификацију.

„Све су то пројекти који вриједе више десетина милиона марака и не могу бити урађени ресурсима ове општине, него морају да привуку и друге“, изјавио је Додик.

Он је истакао да актуелно општинско руководство никада није затражило да се наведени пројекти и реализују без обзира на то што је од грађана Теслића чуо да су они важни за општину због чега сматра важном добру конекцију локалне и републичке власти.

Према његовим ријечима, са позиције локалних начелника не могу се водити глобалне политике.

„СНСД излази с образом на ове изборе. Учинили смо све да и овај град, у оваквим околностима, има свој развој и мјесто, и у том погледу смо подржали најважније пројекте, а један од таквих је бања (Здравствено-туристички центар Бања Врућица)“, нагласио је Додик.

Он је позвао коалиционе партнере са републичког нивоа да подрже Богданића.

„Ми ћемо поштовати сваку њихову одлуку осим да буду директно или индиректно у подршци кандидатима из опозиције. Свако онај ко са нивоа Републике Срспке да подршку СДС-у или ПДП-у мора да рачуна да ће сви њихови кадрови те општине изгубити своје позиције и то смо већ почели рјешавати у Приједору. То није никаква освета, већ принципијелно понашање“, поручио је Додик.

Члан Извршног комитета СНСД-а Зоран Тегелтија рекао је да већ годину дана надгледа рад теслићког одбора и поручио да он мора мало промијенити начин комуникације са грађанима када су у питању локални избори.

„Сваке опште изборе овдје добије СНСД, а у неким нашим односима унутрашњим и односима с коалиционим партнерима направимо неку грешку због чега обично изгубимо“, изјавио је Тегелтија и поручио да ће се то промијенити.

Предсједник Општинског одбора СНСД-а Драган Богданић захвалио је за указано повјерење Општинског одбора, као и предсједника СНСД-а Милорада Додика, потпредсједника Жељке Цвијановић и члана Извршног комитета странке Зорана Тегелтије како би се коначно у овој локалној заједници промијенио привредни амбијент на боље.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар