Вијести Странке

Додик распустио добојски СНСД, на челу повјереништва – Обрен Петровић

ЈЕРИНИЋ: НЕ РАДИ СЕ О ПРЕБЈЕЗИМА – ДОБОЈСКИ ОДБОР СДС ЈЕ РАСПУШТЕН ПРИЈЕ 7 МЈЕСЕЦИ

МИЛОРАД Додик, предсједник СНСД, распустио је Градски одбор странке у Добоју и за предсједника њеног повјереништва именовао Обрена Петровића, потврдио је Срни Борис Јеринић, који је именован за члана повјереништва.

Јеринић, који је и градоначелник Добоја, каже да ће прва сједница повјереништва бити одржана одмах након васкршњих празника, а присуствоваће јој предсједник и потпредсједник СНСД-а Милорад Додик и Жељка Цвијановић.

Он је поручио да ће ова политичка опција бити најјача на подручју Добоја.

Јеринић каже да је изненађен коментарима у појединим медијима да су „у повјереништво именовани и пребјези из добојског СДС-а“, подсјетивши да је добојски одбор СДС-а распуштен и да су његови чланови већ седам мјесеци без политичког ангажмана.

Он је навео да су током привјеремених избора за градоначелника Добоја 17. фебруара изабрали опцију која предвиђа политичко јединство с намјером да се ова локална заједница развије на добробит њених грађана.

(Срна)

 

1 коментар

  • Tusrki „papak“ Obren Petrovic je sada postao Dodikov „papak“. Dugi niz godina bavio se guranjem da bude celni covjek SDS-a u Doboju, Sada je Petrovic stecajni upravnik Bajinog SDS-a.

Кликни овде да поставиш коментар