Вијести Странке

Говедарица све који траже његову смјену очекивано оптужује да спремају пуч у СДС

ТВРДИ И ДА ДОДИК ЖЕЛИ ДА УСПОСТАВИ „СОФИСТИЦИРАНИ ЈЕДНОПАРТИЈСКИ СИСТЕМ“

ВУКОТА Говедарица, лидер СДС-а, рекао је да је на сцени покушај унутарстраначког пуча, који за циљ има капитулацију СДС-а и долазак на чело странке оних људи који су ‘зарад шачице власти спремни да аменстирају сва деценијска недјела режима у Републици Српској’.

Он је за бањалучке „Независне“ рекао да та група људи, који је имала лош резултат у својим општинским одборима, сада напада на сопствену странку предвођена Обреном Петровићем (предсједник Градског одбра СДС-а у Добоју којег је Говедарица недавно избацио из странке), а који мисли да му изборни резултат може толерисати ама баш све.

„Та група људи која је имала лош изборни резултат прије него што затражи моју смјену нека каже јавности колико су они имали гласова и зашто су у својим срединама убједљиво поражени од СНСД-а, а неки су чак изгубили „утјешни“ епитет друге па су чак постали трећа партија. На жалост преко таквих Милорад Додик жели да направи софистицирани једнопартијски систем у коме ће контролисати све партије у РС“, рекао је Говедарица додајући да нема сумње да се Додик преко појединих људи у СДС-у увукао у странку те да је јавна тајна да су се са њим састајали и да су и данас у непрестаној комуникацији.

Нагласио је да неће изневјерити оне грађане који су искрено вјеровали у промјене.

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар