Вијести

Мандић: Народна коалиција „За будућност Црне Горе“ најбоља је изборна понуда

ЗА НОСИОЦА ЛИСТЕ ЗДРАВКА КРИВОКАПИЋА РЕКАО ДА ЈЕ ПРИВРЖЕН СПЦ, СЛОБОДИ И ДЕМОКРАТИЈИ
  • „Успјели смо оно што је изгледало немогуће за овдашње прилике – да објединимо 11 различитих странака, понекад и супротстављених дијелова велике народне снаге

ШЕФ изборног штаба Народне коалиције „За будућност Црне Горе“ Андрија Мандић оцијенио је да је она природан израз снажне жеље и велике воље оног покрета народа који је претходних мјесеци тражио од свих одговорних политичара да се обједине и заједнички наступе на изборима 30. августа.

„Успјели смо оно што је изгледало немогуће за овдашње прилике – да објединимо 11 различитих странака, понекад и супротстављених дијелова велике народне снаге, што је добило свој коначни изглед у коалицији `За будућност Црне Горе`, коју предводи нестраначка личност“, истакао је Мандић.

Мандић је рекао да је сигуран да је листа „За будућност Црне Горе“ најбоља политичка понуда на овим изборима, додајући да се на њој налазе и доказани опозициони борци, али и много нових лица која ће унијети свјежину у политички живот у Црној Гори.

„Драго ми је што се на њеном челу налази нестраначка личност, професор Универзитета Црне Горе Здравко Кривокапић, интелектуалац привржен Цркви, православљу, као и универзалним вриједностима слободе и демократије“, навео је Мандић у писаној изјави за јавност.

Народна коалиција „За будућност Црне Горе“ предала је синоћ листу кандидата за посланике у Скупштини Црне Горе за изборе заказане за 30. август.

Коалицију чине Демократски фронт, Социјалистичка народна партија, Народни покрет, Права Црна Гора и нестраначке личности.

(Срна)

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар