Вијести Странке

Шаровић: Не можемо заједно са онима који би да буду у коалицији са СНСД

„НЕ МОЖЕ БИТИ НИ ПРОЈЕКТНЕ КОАЛИЦИЈЕ НИ МАНДАТА НА ПОЛА“

МИРКО Шаровић, предсједник СДС, изјавио је да ће на данашњој сједници Предсједништва ове странке бити ријечи о коалицији у Бијељини о чему ће бити донесени одговарајући закључци и поновио да нема коалиције са СНСД-ом.

– Мој став је познат: нема коалиције са Милорадом Додиком, нити пројектне коалиције и мандата на пола. Тај став ћу још једном поновити и на сједници Предсједништва и ко се овога не буде придржавао то ће значити да не можемо бити заједно – рекао је Шаровић новинарима уочи сједнице Предсједништва СДС-а у Бањалуци.

Он је истакао да ће о свим питањима бити заузет став који је у интересу СДС и подсјетио да о искључењу из странке може одлучивати предсједник странке, Предсједништво и Главни одбор.

Потпредсједник СДС Мићо Мићић није дао изјаву новинарима.

У Бањалуци је почела сједница Предсједништва СДС-а након које ће бити објављено саопштење.

Предсједник СНСД-а Милорад Додик рекао је 28. фебруара да је постигнут споразум са Мићићем, актуелним градоначелником Бијељине.

Додик је на конференцији за медије, након сједнице проширеног Извршног комитета странке, показао коалициони споразум за који каже да је потписао Мићић, а према којем ће Мићић бити кандидат за градоначелника Бијељине испред коалиције коју ће подржати и СНСД.

Мићић је јуче изјавио да никада неће напустити СДС, те да приједлог споразума са СНСД није политички, већ економски. Он је поручио да сви који су против тог споразума не воле свој град и Семберију.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар