Vijesti Stranke

Stevandić: Hoćemo pobjedu onih kojima nisu potrebne gazde već – svoja Republika

DODIK: PREDSTAVNICI RS U SARAJEVU ZASTUPAJU SARAJEVO U BANJALUCI

NENAD Stevandić, predsjednik Ujedinjene Srpske, rekao je da će se Republika Srpska boriti da sama odlučuje o svojoj sudbini, sama donositi ekonomske, nacionalne i druge platforme.

„Konvencija ove stranke ima namjeru da pokaže snagu organizacije, odlučujući faktor, te kaže da će biti usmjerena ka pobjedi onih koji hoće da imamo svoju republiku, a ne onih koji hoće da imaju svoje gazde“, istakao je Stevandić.

Dodao je da je saradnja sa SNSD-om dovela do toga da na njihovoj prvoj konvenciji budu Milorad Dodik, predsjednik SNSD-a i Željka Cvijanović, potpredsjednik SNSD-a.

Dodik je kazao da je Ujedinjena Srpska analitička politička organizacija koja je nastala da bi ojačala povjerenje u RS i njene institucije.

„Naš način života i sve ono što smo morali da branimo, pomalo iznenada zbog načina na koji predstavnici u zajedničkim institucijama, umjesto da zastupaju RS, zastupaju Sarajevo ovdje u Banjaluci“, rekao je Dodik, dodajući da Ujedinjena Srpska i SNSD koncipiraju zajedničku strategiju na izborima.

 

Dodaj komentar

Klikni ovde da postaviš komentar