Вијести Странке

Тегелтија: СНСД ће убједљиво побједити у Дрвару, Гламочу и Грахову

САСТАО СЕ СА КАНДИДАТИМА ЗА НАЧЕЛНИКЕ И НОСИОЦИМА ЛИСТА

Фото: СРНА

  • И кандидати за начелнике општина Дрвар (Душица Рунић), Гламоч (Небојша Радивојша) и Босанског Грахова (Урош Ђуран) такође су убијеђени у апсолутну побједу СНСД у њиховим локалним заједницама

ЧЛАН Извршног комитета СНСД-а Зоран Тегелтија очекује да ће СНСД у Гламочу, Дрвару и Босанском Грахову остварити убједљиву побједу на предстојећим локалним изборима.

„Наставићемо да у нашим општинама у Федерацији БиХ реализујемо пројекте од којих је до сада доста и урађено. Проблем у локалним заједницама јесте небрига федералних и кантоналних власти“, рекао је Тегелтија за Срну.

Тегелтија се данас у Дрвару састао са предсједницима Општинских одбора СНСД-а, кандидатима за начелнике и носиоцима листа за Општинска вијећа Дрвара, Босанског Грахова, Гламоча и Купреса.

На састанку је Тегелтији представљен план кампање за наступајуће локалне изборе, којим СНСД снажно, одлучно и одговорно окупља српски народ Дрвара, Гламоча, Грахова и Купреса.

Тегелтија је најавио да ће послије локалних избора СНСД обавити разговор са свим политичким партијама с циљем заједничког дјеловања да се побољша положај Срба у Ливањском кантону, али и Федерацији БиХ, уз ослањање на Републику Српску и Србију.

Кандидати за начелнике општина Дрвар (Душица Рунић), Гламоч (Небојша Радивојша) и Босанско Грахово (Урош Ђуран), такође су убијеђени у апсолутну побједу СНСД-а у њиховим локалним заједницама.

У оквиру данашње посјете Дрвару, Тегелтија је обишао шесточлану породицу Боснић, која представља понос и симбол националног опстанка и будућности на нашим вјековним огњиштима.

Састанку су присуствовали и предсједник Општинског одбора СНСД-а Дрвар Горан Броћета, носиоци одборничких листа СНСД из Босанског Грахова, Дрвара и Купреса.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар