Vijesti

U Banjaluci 53 privedenih zbog zloupotrebe narkotičkih sredstava

ODUZETO IM 95 GRAMA KOKAINA, 155 TABLETA EKSTAZIJA, 145 GRAMA MARIHUANE...

PRIPADNICI Policijske uprave Banjaluka su u vremenu od 8. do 11. avgusta, tokom planiranih i pojačanih aktivnosti za vrijeme javnog skupa u Banjaluci, oduzeli veću količinu droge i uhapsili više osoba.

Naime, tokom prethodnog vikenda su uhapšene 53 osobe, zbog dovođenja u vezu sa izvršenjem krivičnih djela i prekršaja iz oblasti zloupotrebe narkotičkih sredstava.

Tom prilikom ukupno je oduzeto oko 95 grama bijele praškaste materije koja asocira na opojnu drogu ‘Kokain’, 24 grama bijele praškaste materije koja asocira na opojnu drogu ‘Spid’, oko 155 tableta, koje svojim izgledom asociraju na opojnu drogu ‘Ekstazi’, oko 145 grama zelene biljne materije, koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu ‘Marihuanu’ i određenu količinu tableta ‘Diazepam’ i ‘Leponeks'“, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Uhapšena lica biće procesuirana u skladu sa zakonskim propisima, a u vezi sa počinjenim prekršajima, odnosno krivičnim djelima. O svim aktivnostima obavješteni su i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, kao i dežurni sudija za prekršaje Osnovnog suda Banjaluka.

 

Dodaj komentar

Klikni ovde da postaviš komentar