Вијести Федерација/БиХ

У Сарајеву похапшено пет припадника криминалне групе

БАВИЛИ СЕ НАВОЂЕЊЕМ НА ПРОСТИТУЦИЈУ И ТРГОВИНОМ НАРКОТИЦИМА

У ВЕЛИКОЈ полицијској акцији кодног назива „City“ у Сарајеву су ухапшени Јусуфи Рамел, Ален Кртичић, Емир Шушић, Нејра Јусуфовић те службеник Министарства унутрашњих послова (МУП) Кантона Сарајево Фахрудин Хајдарбашић.

Као организатор ове криминалне групе означен је Јусуфи Рамел, а који се заједно са Шушићем, Кртичићем и Јусуфовић терети за кривична дјела навођења на проституцију, недозвољеног држања оружја и трговине наркотицима.

Службеник у Оперативном центру Министарства унутрашњих послова (МУП) Кантона Сарајево Хајдарбашић осумњичен је за кривично дјело злоупотреба положаја.

Он је дојављивао информације о активностима припадника сарајевске полиције, а које су на крају служиле осталим ухапшеним у извршењу кривичних дјела за која су осумњичени.

Опсежну полицијску акцију данас су спровели припадници Министарства унутрашњих послова КС по налогу Тужилаштва Кантона Сарајево. Хапшења су услиједила након вишемјесечне истраге, а од јутрос су извршени претреси на 11 локација. Том приликом су одузети новац, дрога, већа количина ватреног оружја и мобилни телефони.

(Klix.ba)

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар