Vijesti RS i matica

Zlikovac Ejupi `prijavio Vučića“ nemačkoj policiji zbog dovođenja u vezu sa ubistvom Ivanovića

ON JE GLAVNI OSUMNJIČENI ZA DIZANJE U VAZDUH AUTOBUSA „NIŠ-EKSPRESA“ 2001.
  • FAKTI: Zar se ovo ne povezuje baš kako treba: humanista i pacifista Ejupi, koji je tobože pobegao iz Bondstila nakon zločina kod Podujeva, sada se požalio nemačkoj policiji na predsednika Srbije i dobio uveravanja da ne treba da brine jer se  Berlin bavi srpskim vlastima. U Bondstil nije niko ušao, niti iz njega izašao ako nije po volji Amerikancima. A Nemačka se, čak i ako Haljimi laže, bavi Srbijom jer joj 20 godina otima Kosovo i Metohiju, a to uključuje i korišćenje usluga tipova poput Ejupija…

ŠIPTAR Fljorim Ejupi, kojeg je predsednik Srbije spomenuo u kontekstu  rasvetljavanja ubistva Olivera Ivanovića, obratio se pravosudnim organima Nemačke i prijavio Vučića.

Ejupi je glavni osumnjičeni za napad na autobus „Niš ekspresa“ kod Podujeva 2001.

On je te godine i uhapšen, ali je misteriozno nestao iz baze Bondstil. Od momenta kada ga je Aleksandar Vučić spomenuo u sredu na vanrednoj konferenciji, mediji su pisali da je reč o plaćenom ubici, koji zna mnoge kosovske tajne.

Nakon što je bilo objavljeno da je kosovsko tužilaštvo raspisalo međunarodnu poternicu za potpredsednikom Srpske liste Milanom Radoičićem, predsednik Srbije održao je konferenciju za štampu i saopštio da su srpski organi uvereni da znaju ime ubice i prvi put izneo i sumnje srpskih istražnih organa o umešanosti Fljorima Ejupija, glavnog osumnjičenog za zločin u Livadicama, i u ovo ubistvo.

Ova izjava izazvala je burne reakcije kosovskih zvaničnika, ali i bivšeg Ejupijevog advokata Mahmuta Haljimija, koji je demantovao te navode.

Haljimi inFokus“ rekao da se Ejupi obratio pravosudnim organima u Nemačkoj i prijavio Vučića.

Da, Fljorim Ejupi je obavestio nemačku policiju da ga srpski mediji povezuju s atentatom na Olivera Ivanovića, što nema veze s istinom, rekao je Haljimi.

Dodao je i da je Ejupi odmah otišao i prijavio slučaj nemačkoj policiji i da mu je rečeno ne uznemiravajte se oko ovog slučaja, mi se bavimo srpskim vlastima.

http://fakti.org/posrbljene-vesti/zlikovac-ejupi-prijavio-vucica-nemackoj-policiji-zbog-dovodjenja-u-vezu-sa-ubistvom-ivanovica

 

Dodaj komentar

Klikni ovde da postaviš komentar