Влада РС

Цвијановић: Вучић је указивањем на мијешање западних сила у изборе у Српској изрекао оно што Иванић крије

НАГЛАСИЛА ДА ЈЕ РС НА ТО УПОЗОРАВА, А ДА ЈЕ СРБИЈА ОЗБИЉНА ДРЖАВЕ И ДА МОЖЕ ДА ДОЂЕ ДО ДОКАЗА

ПРЕДСЈЕДНИК Владе Републике Српске Жељка Цвијановић истакла је да је предсједник Србије Александар Вучић, тврдњом о умијешаности западних сила у изборе у Српској, изрекао оно на шта власти у Српској већ одавно упозоравају и да је сигурна да ће након избора изнијети све доказе о томе.

Цвијановићева је навела да је Вучић рекао да посједује фрапантне доказе о мијешању западних сила у изборе у Републици Српској зато што је, како је истакла, Србија озбиљна држава, чије службе могу да дођу до таквих информација.

Она је напоменула да српски члан Предсједништва БиХ Младен Иванић никада није нашао за сходно да каже да се управо странци мијешају у изборе у БиХ, али да је упозорио да Србија не треба да се мијеша у изборе.

„Иванић, нажалост, вјероватно сматра да се Србија мијеша у изборе тиме што изгради школу, пут или вртић у Српској. То је погрешан закључак јер Србија жели да помогне нашим грађанима“, поручила је Цвијановићева.

Предсједник Србије Александар Вучић изјавио је да ће послије октобарских избора у БиХ изнијети фрапантне доказе о најбруталнијем мијешању појединих западних сила у изборе у Републици Српској.

(Срна)

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар