Vlada RS

Lukač: U Srpskoj niko nikoga ne prisluškuje, a naročito ne poslanike!

„PRISLUŠKUJU SE SAMO KRIMINALCI I POTENCIJALNI TERORISTI KOJI MOGU UGROZITI RS“
  • Ministar unutrašnjih poslova RS naglasio da je sinoćna izjava srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika bila samo politička igra koju on uvijek igra sa poslanicima Draškom Stanivukovićem i Nebojšom Vukanovićem jer ih ne uzima za ozbiljno

DRAGAN Lukač, ministar unutrašnjih poslova RS, rekao je da niko u RS ne prisluškuje nikoga, a naročito ne narodne poslanike, već samo kriminalce i potencijalne teroristie koji mogu ugroziti RS.

On je rekao da je sinoćna izjava srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika bila samo politička igra koju on uvijek igra sa poslanicima Draškom Stanivukovićem i Nebojšom Vukanovićem jer ih ne uzima za ozbiljno.

Naglasio je da je već podnesena krivična prijava, te da se ostale krivične prijave po istom predmetu ne mogu podnijeti, a pozvao je i nadležni odbor u Narodnoj skupštini da dođe u MUP i izvrši sve provjere.

Perica Bundalo, poslanik PDP-a, je na ovu Lukačevu konstataciju pitao šta je policijsko vozilo, za koje je rekao da se radi o bijelom kombiju, 25. i 27. decembra radilo pred zgradom Predsjedništva PDP-a, te ispod njegovog stana.

„Imam snimke, čak i video snimke, a o ovom prvi put javno sada govorim“, rekao je Bundalo.

Lukač je na to odgovorio da MUP RS tehniku koristi odgovorno i po zakonu, a da snimanje kroz zidove pomoću kombija postoji samo na filmovima.

„Nema potrebe da neko dolazi kombijem pod bilo čiji prozor da bi ga se snimalo. Gospodine Bundalo, vi ste ozbiljan čovjek, bili ste ministar unutrašnjih poslova, vi znate kako se koristi tehnika“, rekao je Lukač i dodao da svako ko ima neku nedoumicu ili sumnju treba da se obrati MUP-u.

Dodaj komentar

Klikni ovde da postaviš komentar