Главно Странке

Шаровић најавио велико спремање у СДС и инсистирање на поштовању политике странке

ОДБИО ДА ИШТА КАЖЕ О НЕЗАДОВОЉСТВУ ПОСЛАНИКА ДАВОРА ШЕШИЋА
  • Нагласио да је СДС опредијељена на очување стечене аутономије Републике Српске и Дејтонског споразума, те јачање њене стабилности и одрживости

МИРКО Шаровић, предсједник СДС-а, најавио је велико спремање у општинским и градским одборима, те поручио да политика странке мора да се поштује.

Шаровић је навео да ће велико поспремање услиједити с циљем кадровске консолидације и јачања страначке инфраструктуре.

Он је након сједнице Главног одбора СДС-а истакао да је СДС демократска странка и да не мисле сви истим гласом, али да свако мора да поштује ред и политику странке.

На питање да ли је на сједници било ријечи о незадовољству посланика ове странке Давора Шешића стањем у СДС, Шаровић је новинарима у Бањалуци одговорио да то није ствар за друштвене мреже, није за објаве и Фејсбук-странице већ за разговоре унутар странке.

Шаровић сматра да је велика штета што након 25 година од завршетка рата „васкрсава“ високи представник, истичући да БиХ са ОХР-ом не може много напријед.

Он је навео и да је СДС опредијељена на очување стечене аутономије Републике Српске и Дејтонског споразума, те јачање њене стабилности и одрживости.

Шаровић је истакао да је Главни одбор изразио најдубљу захвалност здравственим радницима за труд и допринос у спасавању грађана Српске од вируса корона, али да је закључено да је одговор и Српске и БиХ на пандемију „био неодговарајући“.

Предсједник Главног одбора Милан Милићевић најавио је да ће у наредном периоду организовати неколико тематских сједница, док је замјеник предсједника СДС Радо Савић рекао да је ова странка показала јединство и да је на добром путу консдолидације.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар