Одабрано РС и матица

Вулин: Србија има информацију да постоји завјера за убиство Орбана

НАГЛАСИО ДА СУ САЗНАЊА О УГРОЖЕНОСТИ МАЂАРСКОГ ПРЕМИЈЕРА ПОТВРДИЛА И РУСКЕ СЛУЖБЕ
  • Александар ВУЛИН: У кратком периоду су Роберт Фицо и Доналд Трамп преживјели атентат, док је бивши ирански предсједник Ебрахим Раиси погинуо у паду хеликоптера, што није случајност, јер се политичари који се противе западној агенди суочавају са личним безбједносним пријетњама

СРБИЈА је добила информацију да постоји завјера за убиство мађарског премијера Виктора Орбана, изјавио је потпредсједник Владе Србије Александар Вулин.

Према Вулиновим ријечима, у кратком периоду су словачки премијер Роберт Фицо и бивши предсједник САД Доналд Трамп преживјели атентат, док је бивши ирански предсједник Ебрахим Раиси погинуо у паду хеликоптера што није случајност, јер се политичари који се противе западној агенди суочавају са личним безбједносним пријетњама.

– Добили смо и информацију да се спрема атентат на мађарског премијера Виктора Орбана – рекао је Вулин у интервјуу руском листу „Национална одбрана“.

Вулин је додао да су ти политичари подржали мировне преговоре о Украјини.

– У исто вријеме ми смо имали нереде у Београду, покушај насилне смјене власти – рекао је Вулин.

Напоменуо је и да тренутно постоје пријетње предсједнику Србије Александру Вучићу и додао да су безбједносне службе Србије довољно јаке да осигурају његову безбједност.

Нагласио је да су информацију (о Орбану) потврдиле и руске безбједносне службе.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар