Свијет

Трамп: Унутрашњи непријатељ – лијеви радикали – опаснији од Кине и Русије

„АКО НА ИЗБОРИМА БУДУ ИЗАЗИВАЛИ ХАОС – МОГУ ИХ ЗАУСТАВИТИ НАЦИОНАЛНА ГАРДА И ВОЈСКА“
  • Штаб предсједничког кандидата демократа,Камале Харис, саопштио да Трамп предлаже „нешто опасно“ и да би његов повратак на мјесто предсједника „једноставно представљао ризик који Американци не могу себи да приуште“

АМЕРИЧКИ републикански предсједнички кандидат Доналд Трамп није против могућности коришћења припадника Националне гарде или војске током новембарских избора.

– У САД имамо веома лоше људе, болесне људе – љевичарске лудаке. Буде ли потребно, са њима врло лако може изаћи на крај Национална гарда. У крајњем случају – војска, рекао је Трамп у интервјуу за Фокс њуз одговарајући на питање како ће, по његовом мишљењу, проћи избори и да ли ће тог дана бити „хаоса“.

Трамп је такође примјетио да су унутрашњи непријатељи опаснији од спољних пријетњи.

– Унутрашњи непријатељ је, по мом мишљењу, опаснији од Кине, Русије и свих тих земаља – додао је он.

Реагујући на Трампову изјаву, штаб његовог противкандидата Камале Харис саопштио је да Трамп предлаже „нешто опасно“ и да би његов повратак на мјесто предсједника „једноставно представљао ризик који Американци не могу себи да приуште“.

Предсједнички избори у Сједињеним Америчким Државама биће одржани 5. новембра. Трамп и Харисова ће се борити за мјесто шефа државе.

Трамп је био 45. амерички предсједник и био је на функцији од 2017-2021. године.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар