РС и матица

Вучић: Никад није био већи унутрашњи притисак индукован од различитих спољних служби

ЊИХОВИ ИГРАЧИ СУ ПРИТИСНУТИ ДА ОСТВАРЕ ОНО ШТО ИМ ТРАЖЕ, А ЗА НАС ЈЕ ДОБАР САМО ПУТ СРБИЈЕ
  • Предсједник Србије изјавио да ће одлуку о одласку у Казањ, на самит БРИКС-а, саопштити 20. или 21. октобра и навео: Ако будем рекао `идем у Казањ`, рећи ће – ово је крај европског пута Србије, ако не идем – издао је Русију

ПРЕДСЈЕДНИК Александар Вучић изјавио је у Безбједносно-информативној агенцији (БИА) која обиљежава свој Дан и 22 године рада, да никада није био већи унутрашњи притисак индукован од различитих спољних служби које желе да скрену пут Србије и нагласио да је „пут Србије“ једини добар пут.

Вучић је у обраћању рекао да никада није осјећао толики притисак изнутра.

– Зато што су сви играчи различитих служби западних и источних притиснути да остваре резултате које спољне стране службе од њих траже. За мене је готово немогуће да издржим тај притисак. То је на дневном нивоу мојих колега и пријатеља, и са једне и са друге стране. Желећи да скрену пут Србије негдје друго или како они то сматрају у правом смјеру, а тај прави смјер је или овамо, или онамо, а никако оно што смо ми уз подршку народа зацртали, а то је српски смјер – нагласио је Вучић.

Вучић је поручио да је за државу само „пут Србије“ добар пут.

Предсједник Србије изјавио је данас да ће одлуку о одласку у Казањ, на самит БРИКС-а, саопштити 20. или 21. октобра.

– Ако будем рекао идем у Казањ рећи ће, ово је крај европског пута Србије, ако не идем – издао је Русију, рекао је предсједник Србије одговорајући на питање да ли ће ићи на самит БРИКС-а у Казањ.

Вучић је најавио да 20. октобра очекује много важних разговора, да не може све детаље да открије, али како је истакао – то ће бити једна од најзанимљивијих недјеља.

(Спутњик)

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар