РС и матица

Вулин: Изгледа да је најбоља препорука за улазак у ЕУ – спремност за рат са Русијом

ПРВИ ПОТПРЕДСЈЕДНИК ВЛАДЕ СРБИЈЕ ПОВОДОМ „НОЋНОГ ПРЕОКРЕТА“ У БРОЈАЊУ ГЛАСОВА У МОЛДАВИЈИ
  • Александар ВУЛИН: Да је у Србији, буквално преко ноћи, изборни резултат са 57 одсто гласова против владе промењен на 50 одсто, 50 одсто за ЕУ, Сједињене Државе и цели НАТО би тражили оставку Владе, хапшење одговорних и дали би знак да почну крвави улични сукоби по узору на Мајдан у Кијеву

Извор: РТРС

ПРВИ потпредсједник Владе Србије поводом избора у Молдавији оцијенио да изгледа да најкраћи пут ка ЕУ води преко спремности за рат са Русијом.

– Да је у Србији, буквално преко ноћи, изборни резултат са 57 одсто гласова против владе промењен на 50 одсто, 50 одсто за ЕУ, Сједињене Државе и цели НАТО би тражили оставку Владе, хапшење одговорних и дали би знак да почну крвави улични сукоби по узору на Мајдан у Кијеву.

– Не коментаришем ни изборни процес у Молдавији, нити оспоравам резултате или вољу грађана Молдавије, само се питам: шта би било да се овај ноћни преокрет није десио у земљи која је невероватном брзином стигла пред врата пријема у ЕУ, применом демократских вредности ЕУ. Изгледа да најкраћи пут ка ЕУ води преко спремности за рат са Русијом – поручио је Вулин.

Овако је иступио послије објаве прелиминарних резултата избора и референдума у Молдавији.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар