Одабрано Свијет

Бајден: Трампа треба политички затворити, морамо га угасити

БАШ АМЕРИЧКИ: ТРАМПА ДВАПУТ ПОКУШАЛИ ДА УБИЈУ, А ЏО ТВРДИ ДА ЋЕ ОН НЕКОГА ЛИКВИДИРАТИ
  • У седишту демократа у Њу Хемпширу иступио са тврдњом да Трамп верује да према одлуци Врховног суда о имунитету има право да „ефикасно елиминише, физички елиминише, то јест – убије некога за кога верује да за њега представља претњу“
  • Ово је баш бајденовски-либерално: Трампа у текућој изборној кампањи два пута покушавали да убију, а Џо без икаквих доказа да је он спреман да ликвидира!

Извор: Факти

НEOПХОДНО је „затворити“ председничког кандидата републиканаца Доналда Трампа, изјавио је актуелни шеф америчке државе Џо Бајден.

Током говора у седишту демократа у Њу Хемпширу, Бајден је рекао: „Морамо да га угасимо“.

Бајден је додатно објаснио да је уверен да Трампа треба „политички затворити“:

„Знам да ово звучи невероватно. Да сам ово рекао пре пет година, затворили бисте мене“.

Бајден је нагласио да је америчка демократија „дошла у питање“.

Како је навео, Трамп верује да према одлуци Врховног суда о имунитету има право да „ефикасно елиминише, физички елиминише, то јест – убије некога за кога верује да за њега представља претњу“.

Ово је баш бајденовски-либерално: Трампа у текућој изборној кампањи два пута покушавали да убију, а Џо без икаквих доказа да је он спреман да некога ликвидира!

У овом контексту је симптоматична и информација америчког телеканала NBC News:

„Трампове присталице претпостављају да ће се бивши шеф државе прогласити победником у изборној ноћи док још увек не буде извесности у вези са тим“.

Индикативно је такође да је Los Angeles Times, утицајни лист који подржава демократске кандидате на америчким председничким изборима безмало 20 година, објавио да ове године неће подржати ни Трампа ни Камалу Харис.

Против Трампа је подигнута 91 оптужба у низу кривичних предмета. За најтеже може бити осуђен на 20 година затвора.

Прети му, иначе, више од 700 година затвора по укупном броју оптужби.

Трамп је већ више пута изјављивао да све те оптужбе представљају покушај демократског естаблишмента да га спречи да се врати у Белу кућу.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар