Влада РС

Вишковић: Недопустиво је што Амбасада САД Српску повезује са нетачним и непровјереним стварима

УХВАТИЛИ СЕ ЗА ТВРДЊУ МОЛДАВСКЕ ПОЛИЦИЈЕ ДА У РС ПОСТОЈЕ РУСКИ КАМПОВИ ЗА ПРИПРЕМУ НЕРЕДА
  • Премијер Радован ВИШКОВИЋ: Из Амбасаде САД у БиХ коментаришу нешто на шта немају право. Ово је све увод у неке друге одлуке и то заиста нема смисла

НЕДОПУСТИВО је да из Амбасаде САД у БиХ коментаришу нетачне и непровјерене информације попут оних о камповима за обуку у Српској, без обзира што су Сједињене Државе најмоћнија свјетска сила, рекао је предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић, коментаришући оцјену ове амбасаде, да су забрињавајући извјештаји молдавске полиције о постојању кампова у Српској у којима Руси обучавају младе за изазивање нереда у Молдавији.

– Из Амбасаде САД у БиХ коментаришу нешто на шта немају право. Ово је све увод у неке друге одлуке и то заиста нема смисла – рекао је Вишковић.

Он додаје, да уколико из Амбасаде САД у БиХ имају провјерене информације о камповима за обуку у Српској, то би требало и да покажу.

– Зна се да је прича о камповима у Српској вишегодишња и показала се нетачном. Имамо индиције да се неке ствари дешавају на другим локацијама, па чак и у БиХ, али на то из Амбасаде САД немају коментар. Не желим више да одговарам на нетачне и злонамјерне изјаве, па макар биле и из Амбасаде САД – рекао је Вишковић.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар