Одабрано Федерација/БиХ

Додик признао „Политици“: Сарајево нисам волио ни када су тамо били Куста, Неле, Брега, Чола!

ЗАШТО БИ СЕ МЕНЕ ТИЦАЛО ДА ЛИ НЕКО ИЗ ТУЗЛЕ ВОЛИ САРАЈЕВО? ШТАВИШЕ, ТО ПОДРЖАВАМ...

ЕВО шта је „Слободна Босна“, која себе назива независним информативним порталом, изабрала за своје читаоце из интервјуа који је Милорад Додик дао „Политици“:

„САРАЈЕВО никада није било мјесто за нас, интелектуалци су увијек бјежали из Сарајева у Београд“, рекао је Милорад Додик, предсједник РС, у разговору за београдску „Политику“

„Ако немате елиту која промовише патриотизам, нема ни патриотизма, не постоји. Срби сада имају Српску и наш патриотизам везан је сада само за РС и Србију.

И зашто неко сада хоће мени да утуви да ја не могу да осјећам оно што осјећам. Студирао сам и стално био у Београду, а у Сарајево сам први пут отишао службено кад сам изабран за начелника Лакташа. И никада ме није привукло, чак ни када су тамо били Чола, Брега, Неле , Куста.

Увијек сам био загледан у Београд, зашто то некоме смета? Питам се, зашто се мене уопште тиче да ли неко из Тузле воли Сарајево, штавише подржавам то. Престаните већ једном, људи, не може…“, поручио је Милорад Додик.

https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/69551/milorad_dodik_priznao_politici_sarajevo_nisam_volio_ni_kada_su_tamo_bili_kusta_nele_brega_chola.html

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар