Федерација/БиХ

Додик: Шмит нама није високи представник јер није високи представник!

УПРКОС ТОМЕ СЕ МИЈЕША У УНУТРАШЊЕ СТВАРИ БиХ – СУДИ, ПРЕСУЂУЈЕ И ПРИЈЕТИ
  • Поводом Шмитове изјаве да ради на „будућности БиХ без Додика“, српски члан Предсједништва БиХ рекао: „Треба ли у будућности рачунати на Додикарећи ће бирачи у Републици Српској

СРПСКИ члан Предсједништва БиХ Милорад Додик изјавио је да нема тих пријетњи, санкција и казни које могу замаглити чињеницу да је Кристијан Шмит нелегално у БиХ и да се лажно представља као високи представник.

– Чији је он високи представник и коме, то он најбоље зна. Нама није и то не што би ми хтјели тако или не, већ зато што Шмит у БиХ није дошао онако како је предвиђено Анексом 10 Дејтонског мировног споразума. То му очито не смета да се мијеша у унутрашња питања БиХ, да суди, пресуђује и пријети – констатовао је Додик за Срну замољен да прокоментарише Шмитове пријетње да се, како каже, мора радити на томе да се будућност БиХ одвија без српског члана Предсједништва БиХ и лидера СНСД-а Милорада Додика.

Треба ли у будућности рачунати на Додика, истакао је српски члан Предсједништва БиХ, рећи ће бирачи у Републици Српској.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар