Федерација/БиХ

Додик: Вашингтонски споразум је огроман искорак у односима београда и Приштине

„ТИМ СПОРАЗУМОМ ЈЕ ЗНАЧАЈНО УНАПРЕЂЕНА ПОЗИЦИЈА СРБИЈЕ“
  • Економија, наравно, неће и не може дати одговоре на отворена политичка питања између Београда и Приштине, али сигурно може помоћи да и та питања буду рјешавана у доста другачијој атмосфери

СРПСКИ члан Предсједништва БиХ Милорад Додика поздравио је потписивање споразума о нормализацији економских односа између Београда и Приштине и честитао делегацији Србије, на челу са предсједником Александром Вучићем, на успјешном договору.

Честитам и предсједнику (САД Доналду) Трампу и његовом тиму који је успјешно и без исхитрених потеза водио овај процес и довео га до краја“, истакао је Додик.

Он је оцијенио да је овим споразумом унапређена позиција Србије, а пред њеним грађанима отвара се ново поглавље које ће обиљежити бројни пројекти од великог значаја.

„Економија, наравно, неће и не може дати одговоре на отворена политичка питања између Београда и Приштине, али сигурно може помоћи да и та питања буду рјешавана у доста другачијој атмосфери од ове која је владала годинама уназад“, истакао је српски члан Предсједништва БиХ.

Он је нагласио да овај споразум види као огроман искорак у односима Београда и Приштине и изразио наду да ће будућност у тим односима бити мање обремењена од прошлости.

1 коментар

  • Како је само у неколика дана постало кристално јасно сваком с двије живе мождане ћелије да су и Мило и Драмосер и Лакташки играчи истог издајничког тима. Нажалост, није мали број Срба којима између ушију бије само промаја.

Кликни овде да поставиш коментар