Главно Свијет

Абазовић се о својој „европској влади“ договорио са Ђукановићем чије су све владе биле „европске“

ЗАСАД У АМЕРИЧКО-БРИТАНСКОЈ ИГРИ НЕ УЧЕСТВУЈУ САМО ДЕМОКРАТЕ АЛЕКСЕ БЕЧИЋА
  • ГП УРА саопштио: „Током јучерашњег дана састанак је организован и са представницима ДПС-а који су раније најавили подршку европској влади без учешћа у истој. Састанак је обављен у згради Председништва и то са Милом Ђукановићем, Данијелом Живковићем и Иваном Вуковићем којима су предочени приоритети европске владе“

ЛИДЕР Грађанског покрета УРА Дритан Абазовић и извршни директор те странке Зоран Микић обавили су разговоре са неколико парламентарних партија о формирању европске владе коју је УРА, како су саопштили, представила као један од модела излаза из политичке кризе.

Из ГП УРА наводе да су састанци обављени са ДФ-ом и лидерима тог политичког савеза Андријом Мандићем и Миланом Кнежевићем, представницима СНП-а Владимиром Јоковићем и Драганом Вукићем, челницима мањинских партија Фатмиром Ђеком, Ником Ђељошајем и Ервином Ибрахимовићем, те представницима СД-а Дамиром Шеховићем и Борисом Мугошом.

„Током јучерашњег дана састанак је организован и са представницима ДПС-а који су раније најавили подршку европској влади без учешћа у истој. Састанак је обављен у згради Предсједништва и то са Милом Ђукановићем, Данијелом Живковићем и Иваном Вуковићем којима су предочени приоритети европске владе“, наводе из ГП УРА.

Током јучерашњих састанака са свим актерима, како су казали, закључено је да постоји висок степен усклађености поводом њеног формирања.

„Консултације ће се наставити наредних дана и почетком сљедеће недјеље. Претходних дана представници Грађанског покрета УРА консултације су обавили са СДП-ом, ПзП-ом и ЦИВИС-ом док за сада у разговорима не учествују само Демократе“, казали су из УРА.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар