Главно Предсједник РС

Цвијановић: Чувајмо и јачајмо Републику Српску за будућа покољења

УПУТИЛА ЧЕСТИТКУ ПРЕДСЈЕДНИКУ БОРС САВЧИЋУ И СВИМ ПРИПАДНИЦИМА ВРС

Фото: Синиша Пашалић/РАС Србија

ПРЕДСЈЕДНИК Републике Српске Жељка Цвијановић, поводом Дана бораца одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске и Првог српског устанка, упутила је честитку предсједнику Борачке организације Републике Српске Миломиру Савчићу и свим припадницима Војске Републике Српске.

Предсједник Републике је истакла да су, вођени идеалима слободе, правде и равноправности, припадници Војске Републике Српске са великом храброшћу и одлучношћу бранили свој народ и вјековна огњишта, саопштено је из Кабинета предсједника Српске.

„Ово је посебан дан када се са највећим поштовањем и пијететом сјећамо оних који су најзаслужнији за слободу коју данас уживамо, а посебно на борце који су своје животе и дијелове тијела уткали у темеље Републике Српске. Нека им је вечна слава и хвала, а наша дужност је да чувамо тековине одбрамбено-отаџбинског рата и да његујемо сјећања на борце који су нам донијели слободу и мир, чувамо и јачамо Републику Српску за будућа покољења“, истакла је Цвијановићева.

Предсједник Српске упутила је честитку у своје и у име грађана Републике Српске у увјерењу да „ћемо окупљени око Републике Српске ради њеног очувања, стабилности и развоја, бити јединствени“.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар