Главно Странке

Цвијановић: Формула за будућност је синергија локалне и власти Српске

МИЋО МИЋИЋ СЕ ЗАХВАЛИО ВЛАДАМА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ И СРБИЈЕ
  • Потпредсједница СНСД у Бијељини: „Очекујем убједљиву изборну побједу заједничког кандидата за градоначелника Миће Мићића, убједљиво најјачу одборничку листу СНСД са највише освојених мандата, што ће кроз широку коалицију бити добитна формула за Бијељину и Семберију с обзиром на све важне пројекте који су већ реализовани и оне које планирамо“

ЖЕЉКА Цвијановић, потпредсједник СНСД, изјавила је у Бијељини да је формула за будућност и даљи развој синергија локалне и републичке власти у Републици Српској и заједничка синергија са властима у Србији.

„Очекујем убједљиву изборну побједу заједничког кандидата за градоначелника Миће Мићића, убједљиво најјачу одборничку листу СНСД са највише освојених мандата, што ће кроз широку коалицију бити добитна формула за Бијељину и Семберију с обзиром на све важне пројекте који су већ реализовани и оне које планирамо реализовати у будућности“, рекла је Цвијановићева новинарима након састанка Градског одбора СНСД-а Бијељина.

Она је додала да нема развоја локалних заједница без бављења озбиљним политикама и оцијенила да је окупљање за Бијељину формула сигурне и стабилне власти.

„Желимо да направимо оно што Бијељина заслужује и то не може постићи сама, ма ко био на власти, без подршке републичких институција и поносна сам на оно што смо заједно, кроз ангажман републичких институција већ урадили овђе и пројекте подршке у свим сферама живота и свим становницима Семберије“, поручила је Цвијановићева.

Она је нагласила да су то све стратешки важни пројекти за живот људи, а посебно је указала на близину Србије и предности које то пружа Семберији.

„Близина Србије даје посебне гаранције, имали смо ангажман новца из Владе Србије која је значајно промијенила живот у многим нашим локалним заједницама и помогла да се реализују стратешки пројекти“, истакла је Цвијановићева и додала да је синергија формула за будући развој Семберије и цијеле Републике Српске.

Предсједник Градског одбора СНСД-а Бијељина Недељко Ћорић изјавио је да је њихов циљани резултат изборна побједа заједничког кандидата за градоначелника Миће Мићића и најбољи резултат за листу СНСД-а, са освојених најмање осам мандата.

„Синергијом локалне и републичке власти успјећемо да реализујемо све циљеве које смо као коалиција поставили и Бијељина ће се врло брзо развијати“, рекао је Ћорић.

Након састанка Градског одбора СНСД-а у Етно-селу „Станишићи“, у Бијељини је одржан и састанак са коалиционим партнерима на локалном нивоу.

Заједнички кандидат за градоначелника Мићо Мићић рекао је новинарима да ће коалиција која је направљена за Бијељину омогућити реализацију пројеката за бољи живот грађана као што су изградња ауто-пута, одбрана од поплава, јачање ученичког стандарда и напредак у свим сферама.

Он је захвалио владама Републике Српске и Србије на свему што је до сада урађено на овом подручју и што ће заједничким снагама бити урађено у будућности за добробит грађана и града Бијељине.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар