Главно Предсједник РС

Цвијановић: Јовичићеве и Радовићеве фрустрације не заслужују чак ни политичку оцјену

„БРИНЕ ШТО СЕ ОПОЗИЦИОНАРИ ИЗ СРПСКЕ ЛАКО УСАГЛАСЕ СА САРАЈЕВСКИМ ПОЛИТИЧАРИМА“

ЖЕЉКА Цвијановић, потпредсједник СНСД, изјавила је Срни да изјаве Радислава Јовичића и Милана Радовића не заслужују неки посебан коментар, нити политичку оцјену, те да су то њихове личне фрустрације.

„Што се тиче Јовичића, да је остао министар – не би ништа ни изјављивао. Проблем је што он кривца за то што није остао на тој позицији види у мени, а не у себи“, рекла је Цвијановићева замољена да прокоментарише Јовичићев позив да поднесе оставку на мјесто предсједника Републике.

Када је ријеч о Радовићу, који трчи из партије у партију у нади да ће добити неку високу функцију, Цвијановићева је рекла да она нема такав трчкарајући политички манир, а што се тиче институција Републике Српске, оне извршавају своје обавезе, Република је стабилна и таква ће и остати.

„Они, наравно, као опозиционари имају пуно право да критикују, као што ја, као дио владајуће структуре, имам пуно право да кажем да је њихова политика базирана на испразним причама и нереалним обећањима“, изјавила је Цвијановићева одговарајући на молбу Срне да прокоментарише Радовићеву изјаву да „покушај стварања тоталитарног режима тјера инвеститоре“.

Потпредсједник СНСД-а је нагласила да оно што брине јесте чињеница да опозиционари из Српске тако лако усагласе ставове и изјаве са сарајевским политичарима, а никако да се окупе око кључних ствари за Српску у институцијама Републике Српске.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар