Главно Предсједник РС

Цвијановић: О свим кључним питањима неопходно нам је српско јединство

НАГЛАСИЛА ДА САДАШЊА ВЛАСТ РАДИ ИСПРАВАН ПОСАО ЗА РЕПУБЛИКУ СРПСКУ
  • „Оно што о претходном састанку говори Игор Црнадак /ПДП/ није тачно. Након тог састанка сам разговарала о свему са предсједником СДС-а Мирком Шаровићем и лидером ПДП-а Браниславом Бореновићем. Вама је било важно да у првој фази будете дио закључака зато што не би издржало тест јавности да сте били против“

ПРЕДСЈЕДНИК Републике Српске Жељка Цвијановић рекла је на посебној сједници Народне скупштине да је о свим кључним питањима неопходно српско јединство и да садашња власт ради исправан посао за Српску.

„За јединство сам о много важним питањима, међу којима је пољопривредно земљиште. Сигурна сам да оно што сада говорим грађани више разумију од онога што каже опозиција“, рекла је Цвијановићева.

Она је нагласила да је за опозицију нормално да за некога каже да је лопов.

„То није нормално. За грађане Републике Српске је добро да живимо у правној држави и да у Уставном суду БиХ нема страних судија“, истакла је Цвијановићева.

Говорећи о састанку који је организовала са званичницима из Српске након одлуке Уставног суда БиХ о пољопривредном земљишту, Цвијановићева је навела да је опозиција подржала закључке који су донесени.

„Оно што каже о састанку Игор Црнадак /ПДП/ није тачно. Након састанка сам разговарала о свему са предсједником СДС-а Мирком Шаровићем и лидером ПДП-а Браниславом Бореновићем. Вама је било важно да у првој фази будете дио закључака зато што не би издржало тест јавности да сте били против“, рекла је Цвијановићева.

Она је напоменула да је безобразно понашање опозиције након усвојених закључака.

„Осјећамо се политички исправно када говоримо о Уставном суду БиХ. ПДП и СДС су показали недосљедност и жалим због тога, јер постоје неке теме у којима није важно шта о коме мисли, него нас морају држати мобилисаним“, нагласила је Цвијановићева.

Она је рекла да је опозиција политички немоћна, јер само говори о приватним стварима политичких неистомишљеника, што показује да нема ништа политички да понуди.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар