Главно Предсједник РС

Цвијановић опозицији: Не правите проблем – Додик није рекао `идем и водим све`

ПРИЛИКОМ ПОСJЕТЕ ШИПОВУ РЕКЛА: НЕМАМ НАМJЕРУ ДА ДОЛИВАМ УЉЕ НА ВАТРУ

ПРЕДСЈЕДНИК Републике Српске Жељка Цвијановић сматра да је бесмислена прича и галама коју су лидери опозиције направили у вези са изјавом српског члана Предсједништва БиХ Милорада Додика о састанку са Кристијаном Шмитом.

Она сматра да је та тема беспотребно репродукована на тај начин.

„Нити је ко рекао `идем и водим све`, или `идемо ми сви`, него је речено хипотетички да постоји таква могућност или варијанта и ево, ако хоћете да причате, најбоље да причамо заједно“, рекла је Цвијановићева новинарима у Шипову.

Она је додала да не разумије потребу да се од тога прави било каква медијска или нека друга прича.

„Нити имам намјеру да доливам уље на ватру, нити да их посебно коментаришем, само не разумијем потребу да се неко том темом бави на тај начин. Правити причу и галаму око тога је бесмислено“, рекла је Цвијановићева.

Она је изразила задовољство чињеницом да је на састанцима, на којима је присуствовала, а који су подразумијевали присуство и власти и опозиције, постигнуто јединство и заједнички став.

„Не морам то чак назвати ни политичким јединством, али јесте политичка зрелост која је довела људе из различитих политичких партија за један сто и који су дефинисали неке заједничке приоритете“, рекла је Цвијановићева.

Она је истакла да нема намјеру никаквим медијским наступом да квари нешто што сматра да је у интересу грађана Српске, а то је управо та политичка зрелост и заједнички став.

Предсједници Српске на поклон икона и јелек

ПРЕДСЈЕДНИК Републике Српске Жељка Цвијановић приликом посјете општини Шипово добила је на поклон икону Пресвете Богородице и јелек.

“Јелек је дио традиционалне женске јањске ношње, а поклонили су ми га наши домаћини из Удружења Јањана. Посебна захвалност и оцу Радославу Станковићу из јањског села Стројице на предивној икони Пресвете Богородице”, објављено је на инстаграм налогу предсједника Републике.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар