Главно Предсједник РС

Цвијановић: Прошла су времена кад су странци смјењивали демократски изабране функционере

САРАЈЕВСКЕ СТРАНКЕ СДП, НАРОД И ПРАВДА И НАША СТРАНКА ЗАТРАЖИЛЕ ОД ШМИТА ДА ЈЕ СМИЈЕНИ
  • „А што тонеке тројке и четворке не разумијуније проблем ни грађана, ни бирача, а најмање функционера у Републици Српској, али јесте проблем БиХ која је заробљена мржњом политичког Сарајева

ПРЕДСЈЕДНИК Републике Српске Жељка Цвијановић изјавила је Срни да је БиХ заробљена мржњом политичког Сарајева.

Замољена да прокоментарише то што „тројка“ коју чине политичке странке СДП, Народ и правда и Наша странка траже од Кристијана Шмита да смијени предсједника Републике Српске, Цвијановићева је одговорила да су прошла времена кад су странци, ко год да су они, смјењивали демократски изабране функционере, а то што по Сарајеву „неке тројке, четворке и друге бројке, то не разумију, није проблем ни грађана, ни бирача, а најмање функционера у Републици Српској, али јесте проблем БиХ која је заробљена мржњом политичког Сарајева“.

Било би боље да почисте по свом дворишту прије него што почну гледати по комшилуку. Та потреба да за сваку ствар призивају неког странца да нешто уради умјесто да они причају са онима са којима живе, тешка је болештина и, нажалост, све мање вјерујем да се она може излијечити“, истакла је Цвијановићева.

Предсједник Републике Српске је нагласила да је постало и отужно и јадно, а надасве контрапродуктивно да се пријети овим или оним инструментима.

Наведене три странке затражиле су да Цвијановићева буде смијењена због потписивања, како кажу, неуставног, антидејтонског Закона о непокретној имовини у Републици Српској.

(Срна)

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар