Главно Странке

Цвијановић: Шаровић је бојажљив да мисли, бојажљив да каже и води политику, ако је СДС уопште има

ЗА ЊЕНО УРУШАВАЊЕ – СДС ЈЕ УВИЈЕК КРИВ НЕКО ДРУГИ
  • „Мирко Шаровић је човјек прошлости у којој ништа није урадио за будућност и сад је стварно превише да слушамо Босића који га украшава знањем и искуством или самог Шаровића који себе кити снагом и енергијом за неке будуће тобоже подвиге»

ПРЕДСЈЕДНИК Републике Српске и потпредсједница СНСД-а Жељка Цвијановић истакла је да је СДС-у увијек неко крив за урушавање сопствене странке, само нису они, а кад би хтјели да буду мало реалнији, видјели би зашто се упорно осипају.

На молбу Срне да прокоментарише изјаву Младена Босића да је зачуђен нападима на Мирка Шаровића из редова оних који се називају опозиција, јер је Шаровић, како каже, човјек који најбоље познаје како функционише систем у Републици Српској и БиХ, Цвијановић је рекла да „та кукњава коју упорно слушамо из СДС-а не заслужује посебан коментар“.

– Мирко Шаровић је човјек прошлости у којој ништа није урадио за будућност и сад је стварно превише да слушамо Босића који га украшава знањем и искуством или самог Шаровића који себе кити снагом и енергијом за неке будуће тобоже подвиге – рекла је Цвијановићева.

Жељка Цвијановић

Она је нагласила да оно што народ види јесте да је Шаровић бојажљив да мисли, бојажљив да каже, бојажљив и да артикулише неку политику, ако је СДС уопште и има.

– Што се тиче опозиционих странака на које сад Босић апелује да подрже Шаровића, и то дјелује смијешно. Шта све о њима говоре – горе је и грђе и од оног што говоре за власт, па ако ће се загрлити, нека то ураде и поштеде нас ове кукњаве. Коначно, лако је Босићу и да позива друге на подршку Шаровићу, јер је себе удобно смјестио на посланичку листу и сад води акцију „битка за Шаровића“ мада ни сам не вјерује у успјех акције – закључила је Цвијановић.

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар