Главно Странке

Цвијановић у Теслићу: СНСД је партија окупљања око Републике Српске

НАГЛАСИЛА ДА СРПСКА ОДЛУЧУЈЕ О ПИТАЊИМА БИТНИМ ЗА ГРАЂАНЕ
  • „За нашу странку нема изборних и неизборних година. Ми смо СНСД. Ми се стално окупљамо

Циљ СНСД је јака Република Српска, која има свој глас, користи своје право и може да одлучује о битним питањима, у складу са уставним овлаштењима, поручила је данас потпредсједник странке Жељка Цвијановић.

Она је на данашњем васкршњем окупљању СНСД-а у Теслићу објаснила да јака Република Српска може да одлучује о питањима која су битна за њене грађане, њихове животе и породице, као и за здравство, образовање, пољопривреду, све оно што је прописано Уставом.

“Људи су данас дошли овдје без велике рекламе и објављивања. Ми смо хтјели да и на овај начин тестирамо и нашу унутарстраначку структуру, да видимо како то иде преко наших мјесних одбора, на који начин се врши комуникација и како се могу мотивисати људи”, рекла је Цвијановићева новинарима.

Она је захвална члановима и активистима СНСД-а који, каже, предано, више од двије деценије, раде јачајући и промовишући политике СНСД-а и чинећи све што је неопходно за Републику Српску.

Цвијановићева је током обраћања окупљенима поручила да за ову странку нема изборних и неизборних година.

“Ми смо СНСД. Ми се стално окупљамо и својим примјером показујемо да смо партија окупљања око Републике Српске пошто радимо за интересе Републике Српске”, истакла је Цвијановићева.

Према њеним ријечима, упркос неком новом времену и убаченим новим политичким методама, све то СНСД, као озбиљну и традиционалну партију, неће одвојити од политичких циљева.

“Вјерујем да су пред Републиком Српском бољи дани, али то зависи од снаге нас и свих оних који заједно са нама обављају важне политичке задатке, и да све што долази са неке друге стране неће нас одмаћи од тог циља”, нагласила је Цвијановићева.

Предсједник привременог теслићког одбора Далибор Панић рекао је новинарима да је са данашњег дружења чланова и симпатизера послата јасна порука да је у Теслићу све више окупљених око идеје СНСД-а и да се на јесен у овој општини очекује велика побједа СНСД-а.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар