Главно Предсједник РС

Цвијановић: Захвални смо МУП за године чувања и заштите Српске и њеног уставног поретка

ЧЕСТИТАЛА МУП РС КРСНУ СЛАВУ – САБОР СВЕТОГ АРХАНГЕЛА МИХАИЛА
  • Предсједник РС нагласила: „Наша општа безбједност зависи управо од спремности наше полиције. Из тог разлога смо читав низ година радили на унапређењу њеног материјалног статуса, али исто тако и оспособљености припадника МУП

ПРЕДСЈЕДНИК Републике Српске Жељка Цвијановић захвалила је свим припадницима Министарства унутрашњих послова (МУП) за године преданог рада на очувању и заштити Републике Српске, њеног уставног поретка, али и заштити свих грађана и њихове имовине.

Честитајући крсну славу МУП-а Сабор Светог архангела Михаила, Цвијановићева је истакла да стабилност Републике Српске у великој мјери зависи управо од МУП-а.

“Наша општа безбједност зависи управо од спремности наше полиције. Из тог разлога смо читав низ година радили на унапређењу њеног материјалног статуса, али исто тако и оспособљености припадника МУП-а”, рекла је Цвијановићева новинарима у Бањалуци.

Цвијановићева је нагласила да су припадници МУП-а ти од којих зависи мир и ред, те све оно што је важно да би Република Српска могла да гради економски бољу будућност и да задржи политичку стабилност.

“Свим припадницима МУП-а желим мирну и стабилну Републику Српску, успјешан рад у будућности и свијест о томе да нам је најважнија управо Република Српска”, поручила је Цвијановићева.

(Српска)

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар