Главно Предсједник РС

Цвијановић: Закон непокретној имовини Републике Српске остаје на снази

НАГЛАСИЛА ДА СПРОВОЂЕЊЕ ЗАКОНА ТРАЖИ И „СЛУЖБЕНИЧКО ДЈЕЛОВАЊЕ“
  • «У претходном периоду је требало о овим стварима дебатовати на неки посебан или другачији начин, умјесто да се подигла оволика прашина, оволика бура, да смо имали толико показивања мишића од страног фактора, ко год да су они, и да коначно онда дођемо у овакву ситуацију у коју смо дошли»

ЗАКОН о непокретној имовини Републике Српске остао је на снази и неопходно је у наредном периоду обезбиједити његово спровођење, изјавила је данас предсједник Републике Жељка Цвијановић.

Цвијановићева је истакла да то подразумјева службеничко дјеловање на различитом нивоу.

Она је оцијенила да је питање имовине једно од кључних за Републику Српску.

„То су ствари о којима се у претходном периоду требало дебатовати на неки посебан или другачији начин, умјесто да се подигла оволика прашина, оволика бура, да смо имали толико показивања мишића од страног фактора, ко год да су они, и да коначно онда дођемо у овакву ситуацију у коју смо дошли“, рекла је Цвијановићева новинарима у Бањалуци.

Имена кандидата у наредних неколико седмица

Потпредсједник СНСД-а Жељка Цвијановић изјавила је данас у Бањалуци да ће владајућа коалиција у наредних неколико седмица представити кандидате за најважније функције на предстојећим изборима.

Цвијановићева је истакла да ће томе претходити састанци органа политичких партија, те да ће се испоштовати прописани законски рокови.

„Не видим потребу да ми пратимо нешто што ради опозиција, која нема неке друге конкретне активности или послове у политичком смислу, осим да напада власт и да излази са кандидатима“, рекла је Цвијановићева новинарима.

Према њеним ријечима, странке владајуће коалиције никада раније нису излазиле са именима кандидата у децембру, јануару или фебруару, из простог разлога што се баве бројним другим редовним активностима.

„Имамо на располагању још неколико седмица у којима можемо да бавимо тим питањем“, додала је Цвијановићева.

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар