Главно Предсједник РС

Цвијановић: Зашто Шаровић крије – ако су законито стечене – силне некретнине по Србији?

„УПУЋУЈЕ МИ НЕКА ПИТАЊА СА ДВИЈЕ И ПО ГОДИНЕ ЗАКАШЊЕЊА, ШТО ЗНАЧИ ДА СЕ – ХВАТА ЗА СЛАМКУ“
  • „Посебно ми је отужно кад чујем како на федералним медијима говори ер-ес, а не Република Српска правећи за себе простор за манипулативни избор у министарску фотељу у Савјету министара са Денисом Звиздићем јер зна да до Предсједништва БиХ неће ни досегнути“

ПРЕДСЈЕДНИК Републике Српске Жељка Цвијановић поручила је Мирку Шаровићу да своја питања или евентуална сазнања о било каквим нерегуларностима или незаконитим радњама било кога упути надлежним институцијама као савјестан грађанин.

На молбу Срне да прокоментарише изјаву Шаровића у којој је упитао предсједника Српске „зашто не објави листу свих јавних набавки у доба короне“, Цвијановићева је одговорила да види да је Мирко Шаровић почео директно да јој се обраћа, што значи да се хвата за сламку.

Цвијановићева је истакла да Шаровић упорно куца на погрешна врата, па тако и питањима која кобајаги њој поставља.

„Што се тиче његовог питања, Шаровић је имао за то, како и сам каже, двије и по године, а што се мене тиче, свако такав треба да одговара за своја дјела и то пред правосуђем, а не пред Мирком Шаровићем“, нагласила је предсједник Републике.

Цвијановићева је рекла Срни да би Шаровић, рецимо, могао да каже јавности у Републици Српској зашто крије силне некретнине по Србији ако су стечене законито, а могао би и да каже понешто и о свом предсједничком и свим другим мандатима.

„Посебно ми је отужно кад чујем како на федералним медијима говори ер-ес, а не Република Српска правећи за себе простор за манипулативни избор у министарску фотељу у Савјету министара са Денисом Звиздићем јер зна да до Предсједништва БиХ неће ни досегнути“, истакла је Цвијановићева.

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар