Главно РС и матица

Дарко Младић: Отац је скромно обележио Божић и са поносом дочекао 29. рођендан Српске

„РАДУЈЕ СЕ ШТО СЕ РЕПУБЛИКА СРПСКА БРАНИ, ГРАДИ И НАПРЕДУЈЕ“
  • Генералово стање се стабилизовало у протеклих неколико недјеља: „Откад му је поправљена крвна слика, стабилизовала му се ситуација што се тиче енергије и снаге. Ми сада немамо никакву нову документацију да бисмо реално видели какво је стање. Он иначе не воли да се жали, да пуно прича о својим тегобама, али стабилно је

ГЕНЕРАЛ Ратко Младић дочекао је 29. рођендан Републике Српске са радошћу и поносом, јер види да се Српска брани, гради и напредује, рекао је генералов син Дарко Младић.

„Он је био увек скроман, никада не истиче неку своју улогу. Просто је срећан када види да се прославља. Сваки рођендан Републике Српске га испуњава задовољством и поносом, иако је тамо где не би требало да буде, он је ту срцем и душом са нама, сваки тренутак док је жив, а биће и после“, рекао је Младић.

Према његовим ријечима, генерал Младић је поносан што Српска и у овим тешким временима предузима оно што се може како би сачувала, прије свега, здравље људи и цијелог народа.

Његов син је навео да је генерал на скроман начин у Хашком трибуналу обиљежио и православни Божић, те и да је свима тешко што неко од чланова породице због пандемије вируса корона није могао да буде са њим.

„Од почетка марта је забрана. Ми смо стално у контакту, али тај физички контакт и блискост су незамењиви. Ипак, он то добро подноси“, рекао је Младић.

Он је нагласио да има утисак да се здравствено стање његовог оца стабилизовало у протеклих неколико недјеља:

„Сад када му је поправљена крвна слика, стабилизовала му се ситуација што се тиче енергије и снаге. Ми сада немамо никакву нову документацију да бисмо реално видели какво је стање. Он иначе не воли да се жали, да пуно прича о својим тегобама, али стабилно је“, рекао је Младић.

Он је додао да одбрана генерала Младића већ три мјесеца није добила на увид његову здравствену документацију, те напоменуо да је посљедњи извјештај био непотпун.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар