Главно РС и матица

Дарко Младић: Отац се јуначки држи, води рачуна о свему што се дешава у Српској

ПУНИ 78 ГОДИНА – ПОЧАСТИЋЕ „КОЛЕГЕ“ И ЗАТВОРСКЕ СТРАЖАРЕ
  • Генерал Ратко МЛАДИЋ рођен је 12. марта 1943. године у селу Божиновићи у општини Калиновик, тада у Краљевини Југославији, а данас у Републици Српској. Био је командант Војске Републике Српске од 1992. до 1996. године

ГЕНЕРАЛ Ратко Младић свој 78. рођендан дочекује у хашком притвору уз јуначко држање, прати све што се дешава у Републици Српској, а породица и пријатељи су му већ унапријед честитали, рекао је Срни његов син Дарко Младић.

Истакао је да ће генерал Младић сигурно да почасти у хашком притвору, како је рекао, колеге и стражаре.

Скромно ће да их почасти. Он никада није свом рођендану придавао неки велики значај, али наравно да ће их почастити“, истакао је генералов син.

Он је навео да је генералово здравље исто, да се није ништа промијенило и да породица и адвокати и даље немају никакву конкретну информацију о његовом реалном здравственом стању, пошто им из Механизма и даље не шаљу те извјештаје.

Дарко Младић је истакао да се породица већ чула са генералом и честитали су му унапријед рођендан.

„Добар је, добро се држи, јуначки као што се и цео живот држао. Прати све што се дешава у Републици Српској и све време води рачуна о томе шта се дешава“, рекао је Дарко Младић.

Говорећи о наставку судског поступка, након што је преминуо један од судија Механизма, Дарко Младић је рекао да се још не знају нови рокови, али да ће их сигурно бити.

Генерал Младић сутра навршава 78 година.

Рођен је 12. марта 1943. године у селу Божиновићи у општини Калиновик, тада у Краљевини Југославији, а данас у Републици Српској.

Био је командант Војске Републике Српске од 1992. до 1996. године.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар