Главно Странке

Додик: Бићу кандидат за октобарске изборе, муслимани из Сарајева све чине да разједине Србе

„НИШТА НЕ БИ ПОСТИГЛИ НИ КАД БИ УСПЈЕЛИ ДА МЕ СКЛОНЕ“
  • За телевизију МИС из Сиднеја рекао: „СНСД улази у једну од одлучујућих битака, не за своје постојање, него за позицију Републике Српске. Сва политика муслимана у Сарајеву се заснива на томе да разгради хомогеност српског националног, а тиме и политичког корпуса“

МИЛОРАД Додик, предсједник СНСД, рекао је да ће бити кандидат на предстојећим општим изборима у БиХ, као и да опозиција покушава да га у томе спријечи јер је свјесна његове снаге.

„Чак и да ме склоне, наша структура је довољно снажна да побиједи, а можда би била и снажнија у том случају”, сматра Додик.

Према његовим ријечима, почетком јула ће Главни одбор СНСД-а утврдити кандидатуре, те да очекује убједљиву побједу.

“На овим изборима СНСД улази у једну од одлучујућих битака, не за своје постојање, него за позицију Републике Српске. Сва политика муслимана у Сарајеву се заснива на томе да разгради хомогеност српског националног, а тиме и политичког корпуса, а када у томе успију онда лакше остваре неке своје мале успјехе”, рекао је Додик за Телевизију МИС из Сиднеја.

Он је нагласио да се власт у Републици Српској упорно бори да до тога не дође, али и да грађанима обезбиједи што боље услове за живот, повећањем плата и пензија , те борбом против различитих изазова, као што је била пандемија вируса корона.

“Покушавамо да на те изазове дајемо одговоре који су смислени. Наша финансијска ситуације је стабилна, Српска са свиме што има показује своју виталност и способност, те смо достигли и покривеност увоза извозом 81 одсто”, рекао је Додик.

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар