Главно Странке

Додик: Изађите на изборе да потврдите нормализацију живота у Сребреници

„ПОНИШТАВАЊЕ ИЗБОРА У ДОБОЈУ И СРЕБРЕНИЦИ ЈЕ ПОЛИТИЧКА ОДЛУКА КОЈА НЕМА ВЕЗЕ СА ПРАВОМ“
  • Пут до Језера, гдје живи углавном бошњачко становништво, у дужини од 2,5 километара биће урађен ове године, како је и било планирано

СРПСКИ члан и предсједавајући Предсједништва БиХ Милорад Додик разговарао је данас у Сребреници са начелником ове локалне заједнице Младеном Грујичићем.

Додик је рекао да је разговарано о питању локалног развоја и изборима, истакавши да је поништавање избора у Сребреници и Добоју политичка одлука која нема везе с правом. Напоменуо је да се на дан избора нико није жалио у Сребреници.

Додик је навео да они, који су то политички мотивисали, нису добили све што су тражили, због чега сада најављују бојкот поновљених избора.

“Избори треба да потврде нормализацију жвота у Сребреници, а бојкотом се то не чини”, рекао је он и позвао све грађане да изађу на изборе у недјељу, јер тиме показују демократски капацитет.

Додик је рекао да би Централна изборна комисија БиХ након ових избора требало да поднесе оставку.

Говорећи о развоју општине, Додик је истакао да се у Сребреници рјешава питање запошљавања.

Додик је навео да ће пут до Језера, гдје живи углавном бошњачко становништво, у дужини од 2,5 километара бити урађен ове године како је и било планирано.

Предсједавајући у Дому народа Парламентарне скупштине БиХ Никола Шпирић поручио је да ће Сребреница и њено руководство, предвођено Грујичићем, увијек имати политичку и институционалну подршку.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар