Главно Федерација/БиХ

Додик: Комшић не пропушта прилику да се лично избламира, а тиме – и БиХ

„И ЊЕГОВО ДРЖАЊЕ ПРЕД БОРЕЉОМ ДОКАЗ ЈЕ ДА ОН НИКАД НИЈЕ ТРЕБАЛО ДА БУДЕ У ПРЕДСЈЕДНИШТВУ БиХ“
  • „Он сад тврди да је напустио састанак са Борељом јер ја негирам „геноцид“ и државу, те причам о мирном разлазу… А истина је да је то учинио када сам рекао истину, коју сви у БиХ знају, а коју није могао побити, ада Комшић није биран гласовима Хрвата и да није легитимни представник хрватског народа“

ПРЕДСЈЕДАВАЈУЋИ Предсједништва БиХ Милорад Додик рекао је да Жељко Комшић не пропушта прилику да се лично избламира, а тиме избламира и БиХ за коју се наводно залаже.

„Тако је било и на састанку са потпредсједником Европске комисије Жозепом Борељом, на којем није било ријечи ни о Сребреници ни о негирању или прихватању БиХ, на шта се он сада извлачи“, рекао је Додик Срни.

Био је замољен да прокоментарише Комшићеву изјаву да је напустио састанак са Борељом јер српски члан Предсједништва негира „геноцид“ и државу, те прича о мирном разлазу…

Додик је нагласио да је Комшић састанак напустио када је он (Додик) рекао истину, коју сви у БиХ знају, а коју није могао побити, а то је да Комшић није биран гласовима Хрвата и да није легитиман представник хрватског народа.

„Импресивно је да Комшић држи лекције Борељу шта треба да ради, вјерујући и даље да је својим напуштањем састанка учинио нешто за БиХ. Његово понашање и са овог састанка говори да никада није требало да буде ту гдје јесте и то је нешто о чему треба да мисле Бошњаци који су га ту и довели“, закључио је Додик.

(Срна)

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар