Влада РС Главно

Додик: МУП је гарант мира и стабилности Српске и безбједности њених грађана

ЛУКАЧУ, КОСТРЕШЕВИЋУ И СВИМ ПРИПАДНИЦИМА МУП ЧЕСТИТАО КРСНУ СЛАВУ СВ. АРХАНГЕЛА МИХАИЛА
  • “Припадници полиције су увијек показивали да су уз своју Републику Српску и свој народ, а наш је посао да улажемо у полицију, јер то је улагање у будућност. Републици Српској је потребна професионална, одговорна и модерна полиција на коју ћемо увијек бити поносни”

СРПСКИ члан Предсједништва БиХ Милорад Додик честитао је министру унутрашњих послова Републике Српске Драгану Лукачу, директору Полиције Синиши Кострешевићу и свим припадницима Министарства унутрашњих послова /МУП/ крсну славу – Светог архангела Михаила, са жељом да и у будућности наставе професионално и успјешно да извршавају веома тешке и захтјевне послове.

Додик је нагласио да је МУП гарант мира и стабилности Републике Српске, као и безбједности њених грађана.

“Желим да и у будућности радите одговорно и професионално, и да реализујете зацртане циљеве и планове, а све за добробити МУП Српске и што сигурнијег и безбједнијег живота наших грађана”, нагласио је Додик.

Он је нагласио да користи ову свечану прилику да похвали припаднике МУП-а за све успјехе које су остварили у претходном периоду и да им честита на храбрости и одлучности у борби против свих видова криминала.

“Припадници полиције су увијек показивали да су уз своју Републику Српску и свој народ, а наш је посао да улажемо у полицију, јер то је улагање у будућност. Републици Српској је потребна професионална, одговорна и модерна полиција на коју ћемо увијек бити поносни”, истакао је Додик.

Српски члан Предсједништва БиХ је нагласио да се свакога дана, а посебно на дан крсне славе треба сјетити погинулих припадника МУП-а који су своје животе уградили у темеље Републике Српске и одати им дужно поштавање.

“Још једном свим припадницима МУП-а Републике Српске желим срећну славу, много здравља, среће и успјеха у приватном и професионалном животу”, поручио је Додик.

Министарство унутрашњих послова Републике Српске прославиће сутра крсну славу – Светог архангела Михаила.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар