Главно Странке

Додик: Надам се да ће наша коалиција са Мићићем побиједити у Бијељини

„НЕЛЕГИТИМНА ЦИК БиХ И ПОВОДОМ ШТАМПАЊА ГЛАСАЧКИХ ЛИСТИЋА ПОКАЗАЛА ДА ЈЕ НАМЈЕШТАЛА“
  • Када су дали сарајевској фирми да штампа гласачке листиће рекли су да хоће, ето, да спријече да овај посао добију неке друге фирме које су раније наводно нешто манипулисале, али нико није доказао да је то било

МИЛОРАД Додик, предсједник СНСД, изјавио је данас да Централна изборна комисија (ЦИК) БиХ нема легитимитет, што ће се тек показати на предстојећим локалним изборима и након њих, а посљедњи догађај у вези са штампањем гласачких листића „говори само да су намјештали“.

„Када су дали сарајевској фирми да штампа гласачке листиће рекли су да хоће, ето, да спријече да овај посао добију неке друге фирме које су раније наводно нешто манипулисале, али нико није доказао да је то било. Нека раде свој посао“, рекао је Додик новинарима у Бијељини.

Подсјетивши да су средства за одржавање избора обезбијеђена буџетом, Додик је рекао да нема ниједног разлога да се избори одгађају.

Додик је рекао да СНСД жели изборе и да ће их дочекати спремно, иако их је ЦИК БиХ већ угрозио, те позвао грађане Бијељине да подрже заједничког кандидата за градоначелника Мићу Мићића ради напретка ове локалне заједнице.

Он је поручује да је СНСД спреман за изборе и да му не одговара чак ни што су помјерени са октобра на новембар.

Ми смо тражили од Суда БиХ да поништи одлуку зато што је ЦИК имао право само да пролонгира изборе за 30 дана, а они су пролонгирали за 45 дана. Прочитајте образложење Суда и погледајте о каквом се правосуђу ради у БиХ. Боље да га немамо, него да га имамо оваквог. Ово је чиста политичка одлука“, рекао је Додик и додао да ће се борити против незаконитих одлука ЦИК-а.

Он очекује да ће СНСД и коалиционе странке у Бијељини са Мићићем као заједничким кандидатом, забиљежити важну побједу.

„Очекујемо да Мићић буде изабран за градоначелника и да наше партије које су у оквиру коалиције, овдје имају несумњиву већину и да наставимо са добром атмосфером, јер без тога нема ни напретка и увијек трпи град“, рекао је Додик.

Он је позвао грађане Бијељине да подрже будућност града и ову сарадњу.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар