Главно Федерација/БиХ

Додик: Нека симболика Божића буде путоказ свима у овим тешким временима

ЧЕСТИТАО ВЈЕРНИЦИМА, МИТРОПОЛИТИМА, ЕПИСКОПИМА, СВЕШТЕНСТВУ И МОНАШТВУ СПЦ
  • Изразио увјерење да ће Божић подстаћи све људе да покажу више љубави, толеранције, разумијевања и бриге за друге у ова тешка и изазовна времена

СРПСКИ члан и предсједавајући Предсједништва БиХ Милорад Додик честитао је митрополитима, епископима, свештенству и монаштву Српске правславне цркве /СПЦ/ и свим вјерницима православне вјероисповијести Божић, истакавши да симболика овог великог празника треба да буде путоказ свима у тешким временима препуним искушења и изазова.

„Желим да вам ови празници донесе снагу да се изборите са свим изазовима са којима се сусрећемо, посебно у вријеме пандемије вируса корона која хара свијетом и односи бројне животе, те да празничне дане проводете у кругу својих најдражих окружени љубављу, топлином и радошћу“, истакао је Додик.

Он је изразио увјерење да ће Божић подстаћи све људе да покажу више љубави, толеранције, разумијевања и бриге за друге у ова тешка и изазовна времена.

Додик је нагласио да је Божић најрадоснији хришћански празник и пожелио да празнично расположење испуни срца свих људи са вјером у боље сутра, уз међусобно праштање, разумијевање и љубав, саопштено је из кабинета српског члана и предсједавајућег Предсједништва БиХ.

„Уз традиционални хришћански поздрав ‘Мир Божији – Христос се роди’ свим вјерницима желим да Божић проведу у складу са нашом традицијом – у миру и радости, у кругу својих породица“, поручио је српски члан Предсједништва БиХ у божићној честитки.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар