Главно Предсједник РС

Додик: Смрт генерала Миловановића велики је губитак за цијели српски народ

ЦВИЈАНОВИЋ: ДАО ЈЕ ВЕЛИКИ ДОПРИНОС У НАЈТЕЖИМ ТРЕНУЦИМА СТВАРАЊА СРПСКЕ

СРПСКИ члан Предсједништва БиХ Милорад Додик упутио је телеграм саучешћа породици преминулог генерал-пуковника Војске Републике Српске Манојла Миловановића.

Са жаљењем сам примио вијест о смрти генерал-пуковника Манојла Миловановића, који је као високи војни старјешина дао допринос у стварању и одбрани Републике Српске“, истакао је Додик.

Он је навео да је смрт генерал-пуковника Миловановића велики губитак не само за његову породицу и пријатеље, него и за цијели српски народ.

Искрено саосјећајући у болу који вас је задесио, упућујем вам изразе мог најдубљег саучешћа, наведено је у телеграму саучешћа српског члана Предсједништва БиХ.

Цвијановић: Дао је велики допринос у најтежим тренуцима стварања Републике Српске

И предсједница РС Жељка Цвијановић упутила је телеграм саучешћа породици преминулог генерала.

„Искрено сам ожалошћена тужном вијешћу о смрти генерала Војске Републике Српске и сенатора Манојла Миловановића. Генерал Миловановић остаће упамћен као храбар и частан генерал, искрени родољуб који је дао велики допринос у најтежим тренуцима стварања Републике Српске“, невела је Цвијановићева.

Додала је да његов одлазак представља велики губитак за породицу и пријатеље, али и за српски народ.​

„У име грађана Републике Српске и у своје име, упућујем вам изразе најдубљег саучешћа“, наводи се у телеграму предсједнице Републике Српске.

Генерал-пуковник Војске Републике Српске у пензији Манојло Миловановић преминуо је јутрос у Бањалуци у 76. години.

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар