Главно Странке

Грујичић: Прича о бојкоту избора је – прање од неуспјеха

ИНИЦИЈАТИВА „МОЈА АДРЕСА: СРЕБРЕНИЦА“ ПОТПИСАЛА ЈЕ СЕБИ – ПОЛИТИЧКИ КРАЈ

НАЧЕЛНИК општине Сребреница Младен Грујичић изјавио је данас да је Иницијатива „Моја адреса: Сребреница“, која је најавила да ће бојкотовати изборе, овим потезом потписала свој политички крај, а да је разлог „прање од неуспјеха“.

„Оно што су требали да ураде нису урадили, а то је да оправдају средства која је требало да уложе у изборе, а нису уложили. Ми ћемо се понашати као да то не постоји, али бих волио да их видим након завршених избора, јер они већ имају четири мандата освојена кроз гласове који су признати“, рекао је Грујичић новинарима.

Он је навео да га интересује да ли ће се (члан изборног штаба Инцијативе „Моја адреса: Сребреница“) Ћамил Дураковић одрећи позиције одборника и предати га неком сљедећем ко би хтио да прихвати.

Грујичић, који је и кандидат за начелника општине, поново је позвао грађане Сребренице, који живе у овој локалној заједници и боре се за своја права, да изађу на гласање и изаберу људе са листе који нису правили огромне проблеме због којих сада Сребреница три мјесеца функционише са привременим финансирањем.

Централна изборна комисија БиХ поништила је резултате локалних избора одржаних 15. новембра и донијела одлуку да избори буду поновљени 21. фебруара, а Иницијатива „Моја адреса: Сребреница“ најавила је да ће их бојкотовати.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар