Главно Скупштина РС

Илић: Буџет Бањалуке за 2021. није довољан за Станивуковићеве обећања

„БОЈКОТ НЕ ДОЛАЗИ У ОБЗИР ИАКО ЈЕ ГРАДОНАЧЕЛНИК ИЗ ДРУГЕ ПАРТИЈЕ“
  • „Неки људи долазе и траже бесплатан превоз, бесплатне уџбенике. Све су то обећања која су они давали до добијања власти градоначелника. Како су замишљене те ствари, видјећемо у наредном периоду

ПРЕДСЈЕДНИК Скупштине града Бањалука, Младен Илић, изјавио је а да буџет Бањалуке за 2021. годину није довољан за испуњавање обећања градоначелника Бањалуке Драшка Станивуковића.

Њих је стварно много, мислим на обећања. Неминовно је да ћемо ми у наредном периоду имати проблема јер се појављују у градској управи појединци који имају такве захтјеве. Такви захтјеви су реални јер су и обећани. Имамо људе који долазе и траже бесплатан превоз, бесплатне уџбенике. Све су то обећања која су они давали до добијања власти градоначелника. Како су замишљене те ствари, видјећемо у наредном периоду. Сви грађани ће имати на увид Нацрт буџета и у њему ће видјети колико заправо тих обећања садржи тај буџет.

Морам бити искрен и рећи да буџет од 150 милиона КМ који ће имати Бањалука за ову 2021. годину није довољан ни за поприличан број поменутих обећања. Грађани ће имати на увид све и видјети колико су та обећања реална“, сматра Илић.

Да ли ће бити бојкота Скупштине града Бањалука због тога што Станивуковић долази из друге партије, Илић каже да то не долази у обзир:

Сигуран сам да бојкот не долази у обзир. Нећемо дозволити да било какве политичке несугласице са Станивуковићем или било којим другим појединцем утичу на начин рада и тако ћемо показати нашу снагу и показати да Бањалука треба да настави развојем којим иде неколико година уназад“, рекао је Илић за АТВ.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар