Главно Федерација/БиХ

Изетбеговић: Мехмедагић је добро руководио ОБА и добро би било да тај посао настави

ЧОВИЋУ ПОРУЧИО ДА У БиХ НЕ МОЖЕ БИТИ ХРВАТСКИХ ПОШТА, ХРВАТСКИХ ШУМА...

НАКОН састанка амбасадора Квинте и ЕУ са руководствима оба дома Парламента БиХ замјеник предсједавајућег Дома народа Бакир Изетбеговић, рекао је да страни амбасадори пожурују власти БиХ у вези с Мишљењем ЕК и 14 приоритета који су постављени пред БиХ.

„Пожурују нас, наравно. Оно што ја очекујем, када је у питању 14 приоритета, јесте коначно активнији приступ Вијећа министара јер је Дом народа на крају тог процедуралног пута. Очекујем да Вијеће министара и Представнички дом убрзаније раде, да се сустиже застој који траје већ скоро двије године“, казао је.

Што се тиче избора директора ОБА, Изетбеговић сматра да је Осман Мехмедагић био добар директор и да је ОБА имала јако добар резултат у његовом мандату.

„Треба имати јак разлог да мијењамо човјека. Очекујем да се ствар око дипломе расчисти и да он настави радити добар посао“, додао је.

Изетбеговић је изјаву Драгана Човића да је „Управа за индиректно опорезивање БиХ хрватска и да ће таква остати“, прокоментарисао сљедећим ријечима:

„Мислим да је у некој емоцији дао изјаву, можда није добро да ја коментирам колеге. По мени је то неспретна изјава јер у овој земљи не би требало да буде хрватских пошта, хрватских шума, а камоли УИО. Али. то видите с господином Човићем“, поручио је.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар